Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VJPP Sportevent – Strong Viking Water Editie 2024 in Amsterdam

21 september @ 13:00 - 20:00

Maak je klaar voor de VJPP Strong Viking Water Editie in Amsterdam!

Het eerste VJPP-sportevenement in 2023 bleek een groot succes. Met elkaar sporten is daarom iets wat we vaker willen doen.

Voor komend jaar hebben we een nieuwe uitdaging bedacht, namelijk 7 kilometer durende obstacle run water editie. Geen zorgen, je hebt nog genoeg tijd om te trainen want het evenement staat pas ingepland op zaterdag 21 september 2024.

Aanmelden
Aanmelden voor dit sportieve evenement is mogelijk tot en met 1 juni 2024 via toegestuurde link.

Zorg dat je erbij bent. Inschrijvingen via e-mail of telefoon kunnen niet in behandeling worden genomen. Let op: het aantal deelnemers is beperkt. Er kunnen maximaal 40 leden deelnemen. Bij meer inschrijvingen dan plekken wordt er geloot, waarbij onder andere rekening wordt gehouden met het aantal deelnemers per bedrijf. Uitgeloot? Niet getreurd, je wordt op de wachtlijst geplaatst.

Aanvullende informatie
De Strong Viking Water Edition
op zaterdag 21 september 2024 is de ultieme uitdaging voor VJPP-ers. Bereid je, samen met collega’s of zelfstandig, voor op deze spectaculaire editie in het prachtige natuurgebied van Spaarnwoude nabij Amsterdam. De meest uitdagende en toffe obstakels staan voor jullie klaar tijdens deze na-zomereditie! We gaan met elkaar 7 kilometer afleggen. Voorafgaand aan het evenement zullen we met alle VJPP-deelnemers samenkomen voor een drankje, versnapering en peptalk. Het parcours staat in het teken van uitdagingen, sterker worden, angsten overwinnen, maar bovenaan staat het plezier hebben met elkaar!

Wat krijg je?

  • Start rond 13.00 uur op een exclusieve verzamellocatie met een drankje en versnapering met alle VJPP-deelnemers (nadere informatie volgt)
  • Een uniek 7 km Strong Viking Obstacle Run parcours
  • Een VJPP T-shirt om het evenement in deel te nemen en een Finisher T-shirt bij het behalen van de eindstreep!
  • Verzorgingsposten tijdens de run
  • Persoonlijke foto’s gedurende de run
  • Een persoonlijke finishfoto
  • Een drankje bij de finish

Praktische informatie

Op het terrein is een gescheiden omkleedruimte voor dames en heren aanwezig. Na het evenement is het mogelijk om jezelf af te spoelen. Er zijn geen douchecabines aanwezig. Deelnemers kunnen kosteloos 1 stuk bagage inleveren bij een bewaakte garderobe. Je krijgt hier een polsbandje waarmee je jouw bagage na de run weer op kunt halen. Er zijn geen kluisjes aanwezig op het terrein! Zorg ervoor dat je een tas meeneemt voor jouw spullen, bij de garderobe nemen ze enkel tassen aan en geen losse items!

Parkeren is op eigen gelegenheid, kosten €10,-.
 

Zorg dat jij bij dit event bent en schrijf je zo snel mogelijk in!!!

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
13:00 - 20:00