Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VJPP-lezing, barbecue en pubquiz

29 augustus @ 15:00 - 22:30

Op 29 augustus a.s. vindt weer de befaamde ‘VJPP-pubquiz-BBQ-lezing’ plaats! 

Spreker
Ditmaal zal Naomi Vermue van AK Advocaten ons met haar komst verblijden. Scholen en kinderdagverblijven moeten ervoor zorgen dat kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen spelen en leren. Zeker als het om kinderen gaat zit een ongeluk in een klein hoekje. Vaak is er niets aan de hand: kinderen leren nu eenmaal met vallen en opstaan. Maar sommige ongelukjes kunnen wel heel vervelend uitpakken. Hoe ver gaat de zorgplicht van scholen en kinderdagverblijven? Naomi zal hier tijdens haar lezing op in gaan.

Locatie
Vorig jaar is Zandvoort ons erg bevallen! Dit jaar vindt de lezing dan ook weer plaats in Zandvoort, maar nu bij Plazand (Plazand – Strandtent 17 in Zandvoort – Heerlijk genieten aan zee). In de directe omgeving is er de mogelijkheid van (betaald) parkeren, maar op mooie zomerdagen zouden de parkeerplaatsen wel eens druk bezet kunnen zijn. Gelukkig kun je ook met de trein! Plazand ligt op slechts vijf minuutjes lopen van het treinstation, waardoor je ook nog eens een verkoelende (netwerk)borrel kunt drinken!

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

15:00 – 15:30 uur Inloop
15:30 – 16:30 uur Lezing van Naomi Vermue
16:30 – 17:00 uur Pauze
17:00 – 18:00 uur Pubquiz
18:00 – laat BBQ en borrel

Aanmelden
Aanmelden voor dit evenement is mogelijk vanaf nu tot en met 21 augustus 2024. Let op er geldt een maximumaantal deelnemers! Schrijf je dus snel in. Vol = vol, daarna kom je op de wachtlijst.

Het is mogelijk om je voor de lezing en pubquiz in te schrijven (aanvinken: ‘lezing en pubquiz’), of voor de lezing, pubquiz én de BBQ (aanvinken: ‘lezing, pubquiz en BBQ’).

Voor de BBQ vragen we een bescheiden bijdrage van € 10,- per persoon, welke tijdens het evenement via een QR-code betaald kan worden. Uiteraard mag je (of jouw werkgever) dit bedrag ook vooruitbetalen op het rekeningnummer van de VJPP: NL45 RABO 0307 3516 02. Wij verzoeken je vriendelijk om jouw eigen naam en kantoornaam te vermelden in de omschrijving.
Belangrijk is dat je geen separate factuur voor de BBQ ontvangt, dus je dient er zelf aan te denken om het bedrag over te maken.

Aanmelding voor de lezing is alleen mogelijk wanneer je lid bent van VJPP. Nog geen lid? Klik hier om je aan te melden voor de VJPP. Je ontvangt daarop een bevestiging van de aanmelding bij onze mooie vereniging.

Ben je al lid? Dan kan inschrijven via deze link of via de link in verzonden uitnodiging. Mocht je mee willen eten en vegetarisch zijn of andere dieetwensen hebben, dan kun je dat bij je aanmelding aangeven.

Afmelden
Tot uiterlijk zeven dagen van tevoren kan je je zonder opgaaf van reden schriftelijk afmelden via secretariaat@vjpp.nl. Meld je je binnen deze zeven dagen af of kom je zonder bericht niet opdagen, dan kan de VJPP jou een no show fee van € 50,- in rekening brengen.

ALV 11 juli 2024
De bovengenoemde no show fee is geaccordeerd tijdens de ALV van 11 juli 2024. De notulen tref je in de bijlage aan. Voor vragen hierover, zie de Q&A op onze gloednieuwe website (www.vjpp.nl) of stuur een bericht naar secretariaat@vjpp.nl.

PO Punten
Voor deze lezing wordt 1 PE-punt / PO-punt aangevraagd.

Als advocaat kan je het certificaat ook indienen bij de jaarlijkse CCV-opgave. De VJPP kan (nog) geen garantie geven dat de NOvA de punten daadwerkelijk goedkeurt als PO-punten, tot op heden is onze ervaring echter dat dit wel zo is.

Er geldt een maximumaantal deelnemers! Schrijf je dus snel in. Vol = vol, daarna kom je op de wachtlijst.

 

Gegevens

Datum:
29 augustus
Tijd:
15:00 - 22:30