Word lid!

Het lidmaatschap van de VJPP staat open voor alle letselschade professionals tot 40 jaar, werkzaam binnen de wereld van personenschade in de brede zin van het woord. Er zijn geen verdere (minimum)vereisten. De VJPP biedt een tweetal lidmaatschappen aan: een persoonsgebonden lidmaatschap en een bedrijfslidmaatschap.

Persoonsgebonden lidmaatschap

Bij een persoonsgebonden lidmaatschap staat het lidmaatschap op jouw naam: jij bent dan zelf lid van de VJPP. Dit betekent ook dat jij verantwoordelijk bent voor de betaling van de factuur, het doorgeven van wijzigingen en het opzeggen van jouw lidmaatschap. Uiteraard is het geen probleem als de contributie door het bedrijf waar jij werkzaam bent wordt betaald.

Bedrijfslidmaatschap

Bij een bedrijfslidmaatschap is het bedrijf lid en kunnen vanuit het bedrijfslidmaatschap iedere keer verschillende jonge professionals werkzaam bij het bedrijf deelnemen aan de lezing en borrel. Dit biedt als voordeel dat er vanuit een bedrijf gerouleerd kan worden, bijvoorbeeld bij het vertrek en de komst van (nieuwe) werknemers. Bij bedrijfslidmaatschappen geldt er een minimale afname van vijf lidmaatschappen per bedrijf. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de betaling van de factuur, het doorgeven van wijzigingen en het opzeggen van het lidmaatschap.

Contributie

De jaarlijkse contributie bedraagt in 2024 € 125,- per lid. Dit geldt voor zowel het persoonsgebonden lidmaatschap als voor het bedrijfslidmaatschap.

Aanmelden

Enthousiast? Leuk! Aanmelden voor zowel het persoonlijke lidmaatschap als het bedrijfslidmaatschap kan door de gevraagde gegevens hiernaast in te vullen. Let op dat je de juiste vorm lidmaatschap kiest.

Het lidmaatschap loopt één kalenderjaar (dus van 1 januari tot en met 31 december). Indien jij je aanmeldt als lid vóór 1 juli van het betreffende jaar dan ben jij over het gehele jaar contributie verschuldigd. Indien jij je aanmeldt tussen 1 juli en 31 december dan wordt de helft van de jaarlijkse contributie in rekening gebracht. Het daaropvolgende jaar betaal jij uiteraard gewoon voor een heel jaar.

Waarom lid worden?

  • De bijeenkomsten bieden een mooie mogelijkheid om jouw netwerk uit te breiden.
  • Tijdens de lezingen kun jij jouw ervaringen uitwisselen met leeftijdsgenoten.
  • Voor een relatief laag contributiebedrag word jij bijgeschoold op het gebied van personenschade. Advocaten en NIVRE-registerexperts kunnen de gevolgde onderwijsuren bovendien opgeven in het kader van de te behalen PO-punten of PE-punten.
  • Educatie voor contacten.
  • Veel gezelligheid!

Hieronder kun jij je aanmelden voor het lidmaatschap van VJPP.

Opzeggen

Opzeggen? Wat jammer, maar er kan natuurlijk altijd een reden zijn om jouw lidmaatschap op te zeggen. Opzegging van jouw lidmaatschap dient te gebeuren voor 31 december van dat jaar. De opzegging geldt vanaf 1 januari van het jaar daarop. Het jaar waarin jij opzegt blijf jij aldus het hele jaar nog lid en ben jij de contributie verschuldigd.