WORD LID!2022-05-13T14:45:31+01:00

Word lid!

Het lidmaatschap van de VJPP staat open voor alle professionals tot 35-40 jaar, werkzaam binnen de wereld van personenschade in de brede zin van het woord. Er zijn geen verdere (minimum)vereisten. De VJPP biedt een tweetal lidmaatschappen aan: een persoonsgebonden lidmaatschap en een bedrijfslidmaatschap. Bij een persoonsgebonden lidmaatschap staat het lidmaatschap op naam van één jonge professional: de jonge professional is lid van de VJPP. Bij een bedrijfslidmaatschap is het bedrijf lid en kunnen vanuit het bedrijfslidmaatschap iedere keer verschillende jonge professionals deelnemen aan de lezing en borrel. Dit biedt als voordeel dat er vanuit een bedrijf gerouleerd kan worden, bijvoorbeeld bij het vertrek en de komst van (nieuwe) werknemers. Bij bedrijfslidmaatschappen geldt er een minimale afname van vijf lidmaatschappen per bedrijf.

De jaarlijkse contributie bedraagt in 2020 € 90 per lid voor zowel het persoonsgebonden lidmaatschap als voor het bedrijfslidmaatschap.

Waarom lid worden?

  • De bijeenkomsten bieden een mooie mogelijkheid om jouw netwerk uit te breiden
  • Tijdens de lezingen kun jij jouw ervaringen uitwisselen met leeftijdsgenoten
  • Voor een relatief laag contributiebedrag zul jij worden bijgeschoold op het gebied van personenschade. Advocaten kunnen de gevolgde onderwijsuren bovendien opgeven in het kader van de te behalen PO-punten
  • Veel gezelligheid!

Hiernaast kun jij je aanmelden voor het lidmaatschap van VJPP.