Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de VJPP-pubquiz-BBQ-lezing op 29 augustus a.s.? Dat kan nog tot en met 26 augustus a.s. Leuk als jij erbij bent!

Spreker

Tijdens deze lezing bespreekt mr. Bart Neervoort hoe partijen en hun adviseurs winst kunnen behalen door zich meer te verdiepen in het proces van schadebehandeling en niet alleen in de inhoud. Wat is de meest effectieve onderhandelingsstijl? Wat is je eigen onderhandelingsstijl? En die van de andere partij? Hoe kun je die “matchen”? Op deze en vele andere vragen gaat Bart Neervoort antwoord geven. Bart Neervoort was 30 jaar advocaat en de laatste jaren raadsheer plaatsvervanger bij het gerechtshof Amsterdam. Sinds 2007 is hij fulltime mediator en arbiter. Hij is gespecialiseerd in mediation en onafhankelijke procesbegeleiding bij de afwikkeling van lastige letsel- en overlijdensschaden.

Locatie

Voor deze lezing gaan wij weer richting het Scheveningse strand, waar de lezing zal worden gehouden bij Beachclub Fonk (https://fonkbeach.nl/). Er kan tot 18.00 uur gratis worden geparkeerd op de visafslag achter de dijk of aan de eerste en de tweede haven. Op de boulevard voor FONK is het betaald parkeren. Vanaf Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor zijn er verschillende opties met het OV.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 uur – 16.00 uur Inloop
16.00 uur – 16.45 uur Lezing
16.45 uur – 17.15 uur Pauze
17.15 uur – 18.00 uur Pubquiz
18.00 uur – 21:00 uur BBQ en borrel

Aanmelden

Aanmelding voor de lezing is alleen mogelijk wanneer je lid bent van VJPP. Nog geen lid? Klik hier om je aan te melden voor de VJPP. Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding bij de vereniging.

Ben je al wel lid? Vul dan hieronder jouw gegevens in om je voor het evenement in te schrijven. Het is mogelijk om je enkel voor de lezing en pubquiz in te schrijven (aanvinken: ‘lezing en pubquiz’), of voor de lezing, pubquiz én de BBQ (aanvinken: ‘lezing, pubquiz en BBQ’). Voor de BBQ vragen we een bescheiden bijdrage van € 7,50 per persoon. Dit bedrag dient voor 22 augustus a.s. te zijn overgemaakt op het rekeningnummer van de VJPP: NL45 RABO 0307 3516 02. Wij verzoeken je vriendelijk om jouw eigen naam en kantoornaam te vermelden in de omschrijving.

Je ontvangt geen separate factuur voor de BBQ, dus je dient er zelf aan te denken het bedrag tijdig over te maken. De bankgegevens zullen ook zijn opgenomen in de bevestiging die je ontvangt na aanmelding.

Mocht je vegetarisch zijn of andere dieetwensen hebben, stuur dan een e-mail naar info@vjpp.nl.

Wij hopen jullie allen te zien op 29 augustus a.s.! Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op via info@vjpp.nl.