Laden Evenementen

Psychische klachten bij letselschade

Deze lezing zal in het teken staan van mensen en hun gedachten, gevoel en gedrag. Over mensen met letselschade en over mensen die daar professioneel bij betrokken zijn. Hoe herken je psychische klachten, wat kun je zelf doen en wanneer is het zinvol om een psycholoog in te schakelen.

De lezing zal verzorgd worden door drs. Annette Gerritsen. Annette is werkzaam als psycholoog bij De Letselschadepsychologen en begeleidt dagelijks mensen die na een verkeers- of bedrijfsongeval kampen met psychische klachten. Daarnaast geeft zij cursussen en workshops aan letselschadeprofessionals. Annette heeft zitting in de werkgroep ‘Herstelgerichte dienstverlening” binnen de Letselschaderaad. Deze werkgroep is gericht op het bevorderen van de inzet van dienstverleners die het krachtenveld van het letselschadeproces kennen.

Uiteraard kan iets lekkers voor tijdens de lezing niet ontbreken. Ben je bij de lezing aanwezig? Vul dan het adres in waar we iets kunnen laten bezorgen.

Borrel
Na het succes van de vorige keer zullen we ons ook na deze lezing naar de digitale borrelomgeving van Mibo begeven. Een digitale wereld met zon, zee, strand, bos en een heuse kroeg! Je kunt naar mensen toe lopen om een praatje te maken: één op één of in een groep, je hebt het (net als bij gewone borrels) zelf in de hand.  Ook heb je het zelf in de hand hoe laat jij het maakt, de virtuele omgeving staat tot laat in de avond open. Zie voor meer informatie: https://www.youtube.com/watch?v=DzttYqWYb7A

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

14.45 uur – 15.00 uur: ‘inloop’ digitale lezing

15.00 uur – 16.00 uur: Lezing

16.00 uur – onbeperkt: Borrel!

Aanmelden

Aanmelden kan tot 13 mei a.s.

Aanmelding voor de bijeenkomst is alleen mogelijk wanneer je lid bent van VJPP. Nog geen lid? Klik hier om je aan te melden voor de VJPP. Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding bij de vereniging.

Ben je al wel lid? Vul dan hieronder je gegevens in. Geef door middel van een vinkje aan of je aanwezig bent bij enkel de lezing, enkel de borrel of bij alle programmaonderdelen. Indien je bij de lezing aanwezig bent, kun je het adres opgeven waar iets lekkers voor tijdens de lezing bezorgd kan worden.

Soort lidmaatschap:

Persoonsgebonden lidmaatschapBedrijfslidmaatschap

Ik meld mij aan voor :

LezingBorrel