Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De eerste (digitale) lezing van 2021 nadert! Graag nodigen wij je uit voor de volgende VJPP-lezing die gepland staat op donderdag 11 maart 2021.

Voorafgaand aan de lezing zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) plaatsvinden. De leden zullen per e-mail een uitnodiging voor de ALV ontvangen.

Lezing
De komende VJPP-lezing zal in het teken staan van actualiteiten in de letselschade.

Tijdens de lezing zullen enkele onderwerpen worden besproken aan de hand van de actualiteiten, zoals bijvoorbeeld het meenemen van inkomsten uit zwart werk bij het berekenen van het verlies aan verdienvermogen.

De lezing zal verzorgd worden door mr. Carola le Poole. Carola is werkzaam als in huis advocaat bij Unigarant N.V. en voert verschillende procedures voor Unigarant N.V., verzekeraar UVM Verzekeringsmaatschappij N.V. en diens verzekerden. Carola is daarnaast als docent Burgerlijk recht verbonden aan de HAN University of Applied Science waar zij les geeft aan studenten van de studie HBO-Rechten deeltijd. Tot slot heeft Carola een eigen advies- en coachingsbedrijf, genaamd Legalice, waarvoor zij diverse lezingen geeft, optreedt als gespreksleider intervisie en belangenbehartigers van advies voorziet bij het instellen van verschillende juridische procedures tegen aansprakelijke partijen en verzekeraars, niet zijnde Unigarant N.V./UVM Verzekeringsmaatschappij N.V.

Borrel
Na de borrel luiden we het nieuwe (VJPP-)jaar graag in tijdens een (digitale) borrel! Over de invulling van de borrel word je nog nader geïnformeerd. Een borrel is natuurlijk niet compleet zonder een drankje. Voor degenen die hierbij aanwezig zijn verzorgen wij daarom een borrelpakket dat voor de borrel bij je wordt thuisbezorgd. Je kan bij je aanmelding hieronder doorgeven of je een bier, wijn of alcoholvrij borrelpakket wilt ontvangen!

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur – 14.45 uur ALV

14.45 uur – 15.00 uur Pauze en ‘inloop’ lezing

15.00 uur – 16.00 uur Lezing

16.00 uur – 17.00 uur Borrel

Aanmelden

Aanmelden kon tot 24 februari 2021.