Laden Evenementen

De eerste (digitale) lezing van 2022 nadert! Graag nodigen wij je uit voor de volgende VJPP-lezing die gepland staat op donderdag 10 februari 2022.

Voorafgaand aan de lezing vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) plaats. De leden ontvangen hiervoor per e-mail een uitnodiging.

Lezing

De komende VJPP-lezing staat in het teken van woningaanpassingen.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan verplichtingen, grenzen en het inschatten van veranderende woonkeuzes in de toekomst (bijvoorbeeld door echtscheiding of volwassenheid).

Tot slot zal natuurlijk worden ingegaan op de vraag hoe zich dit verhoudt tot het juridisch kader in de letselschade. Wat is schade en wat niet? Een onderwerp dat zeer actueel is momenteel.

Ed Bijman van Trivium Advies neemt ons tijdens deze lezing als architect en bouwkundig adviseur mee in de realisatie van aanpassingen vanuit de casuïstiek uit zijn dagelijkse praktijk. Directeur en ergotherapeut/zorgschadedeskundige Linda Renders van Trivium Advies spreekt over de noodzaak van woningenaanpassingen indien sprake is van beperkingen en de rol van Trivium bij de begeleiding daarin.

Henriëtte Verdam, advocaat bij Kennedy van der Laan, leidt ons tot slot door het juridische kader van dit onderwerp en de relevante jurisprudentie.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur – 14.45 uur ALV

14.45 uur – 15.00 uur Pauze en ‘inloop’ lezing

15.00 uur – 15.45 uur Eerste deel lezing

15:45 uur – 16: 00 uur Pauze

16.00 uur – 17.00 uur Tweede deel lezing

Aanmelden

Aanmelden kan t/m 27 januari 2022.

Aanmelding voor de bijeenkomst is alleen mogelijk wanneer je lid bent van VJPP. Nog geen lid? Klik hier om je aan te melden voor de VJPP. Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding bij de vereniging.

Ben je al wel lid? Vul dan hieronder je gegevens in. Geef door middel van een vinkje aan of je aanwezig bent bij enkel de ALV, enkel de lezing, of alle programmaonderdelen. Uiteraard kan een lekkernij bij het volgen van deze lezing niet ontbreken. Vul daarvoor onderstaand het adres in waar we dit mogen bezorgen.

 

    Soort lidmaatschap:

    Persoonsgebonden lidmaatschapBedrijfslidmaatschap

    Ik meld mij aan voor :

    ALVLezing

    Adres t.b.v. bezorging lekkernij: