Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen waren we genoodzaakt de strandbarbecue, -lezing en -borrel van augustus 2021 te annuleren.

We hebben ervoor gekozen de lezing en de borrel uit elkaar te trekken, zodat iedereen een keuze heeft. Zoals jullie weten vindt de lezing op 9 september digitaal plaats.

Een week later, op dinsdag 14 september, vindt de Re-Connect borrel van de VJPP plaats! Dit is een uitgelezen mogelijkheid om elkaar eindelijk weer een keer in levenden lijve te zien!

Uiteraard worden alle coronamaatregelen nageleefd.

Locatie
De borrel zal met droog weer plaatsvinden in de kloostertuinen van Mariënhof Amersfoort.  Mocht het toch gaan regenen, dan zal de borrel plaatsvinden in de Rôtisserie (eveneens onderdeel van Mariënhof).

Mariënhof ligt in het centrum van Amersfoort en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken (zie voor uitleg: https://www.marienhof.nl/route-en-parkeren/). Als je met de auto komt, dan raden we aan om bij parkeergarage Koestraat te parkeren. Deze parkeergarage ligt op 100 meter afstand van Mariënhof.

Wanneer?
Dinsdag 14 september 2021 van 16:00-18:00 uur

Aanmelden
Aanmelden kon tot en met 6 september j.l.