Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 7 september 2017 zal de zevende lezing van de VJPP plaatsvinden. Net als vorig jaar zal er aansluitend een heerlijke BBQ en dessertbuffet georganiseerd worden!

De lezing van 16.00 tot 17.00 uur wordt verzorgd door mr. Arlette Schijns (advocaat bij Beer advocaten en onderzoeker bij de Vrije Universiteit). Zij heeft recent onderzoek verricht, in opdracht van Fonds Slachtofferhulp, naar de positie van slachtoffers van strafbare feiten. Arlette zal haar bevindingen tijdens de lezing presenteren. Haar conclusie is onder meer dat slachtoffers en nabestaanden van ernstige misdrijven hun schade vergoed moeten kunnen krijgen via de aansprakelijkheidsverzekering van de dader.

Na de lezing zal er voor het eerst sinds de oprichting van de VJPP een letselschade pubquiz plaatsvinden! Vragen over letselschade en aansprakelijkheidsrecht, afgewisseld met vragen over algemene kennis, actualiteit, sport, entertainment etc. passeren de revue. Hopelijk buiten op het terras en in ieder geval onder het genot van een hapje en een drankje. Na de pubquiz wordt er, na het succes van vorig jaar, opnieuw een BBQ en dessertbuffet georganiseerd.

Deze middag en avond zal plaatsvinden bij Haddock Amsterdam. Haddock Amsterdam biedt gratis circa 40 parkeerplekken aan. Daarbuiten is er voldoende parkeergelegenheid bij de locatie, maar dan is sprake van betaald parkeren tot 19.00 uur. De locatie is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar: vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen 20 minuten op de locatie.

Het programma ziet er als volgt uit:
15.30 uur – 16.00 uur – Inloop
16.00 uur – 17.00 uur – Introductie en lezing Arlette Schijns
17.00 uur – 17.30 uur – Pauze
17.30 uur – 18.30 uur – Pubquiz onder het genot van een hapje en drankje
18.30 uur – 21.30 uur – BBQ en dessertbuffet

Aanmelden

Aanmelding voor de lezing is alleen mogelijk wanneer je lid bent van VJPP. Nog geen lid? Klik hier om je aan te melden voor de VJPP. Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding bij de vereniging.

Ben je al wel lid? Vul dan hieronder jouw gegevens in om je voor de lezing in te schrijven. Het is mogelijk om je enkel voor de lezing en pubquiz in te schrijven (aanvinken: “lezing en pubquiz”), of voor de lezing, pubquiz én de BBQ (aanvinken: “lezing, pubquiz en BBQ”). Voor de BBQ vragen we een bescheiden bijdrage van € 7,50 per persoon. Dit bedrag dient voor 31 augustus a.s. te zijn overgemaakt op het rekeningnummer van de VJPP: NL45 RABO 0307 3516 02. Wij verzoeken je om jouw eigen naam en kantoornaam te vermelden in de omschrijving. Let op: de inschrijving voor de BBQ is pas definitief bij tijdige betaling. Je ontvangt geen separate factuur voor de BBQ, dus je dient er zelf aan te denken het bedrag tijdig over te maken. De bankgegevens zullen ook zijn opgenomen in de bevestiging die je ontvangt na aanmelding.

Mocht je vegetarisch zijn of andere dieetwensen hebben, stuur dan een e-mail naar info@vjpp.nl.

Aanmelden voor de zevende lezing is mogelijk tot en met 30 augustus. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Voeg de lezing toe aan je agenda