Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Gezamenlijke lezing en borrel VJPP, NIS en LSA op 23 juni 2022 – M. Overheul en E.J. Bakker

Wij kijken terug op een zeer geslaagde lezing in Leiden vorige week. Een feest om iedereen weer live te zien! Gelukkig hoeven we dit keer niet lang te wachten totdat we weer kennis met elkaar kunnen delen, en… met elkaar kunnen borrelen!

 

Gezamenlijke lezing en borrel VJPP, NIS en LSA

Zoals aangekondigd organiseren de VJPP, het NIS en de LSA een lezing én borrel! Een uniek evenement op een unieke locatie, namelijk het Spoorwegmuseum te Utrecht! Voor meer informatie over de locatie en in het bijzonder over parkeren en OV ga je naar: https://www.spoorwegmuseum.nl/bezoek/parkeren/ en https://www.spoorwegmuseum.nl/bezoek/pendeltrein/.

 

Programma

Het eerste deel van de lezing zal worden verzorgd door Marlou Overheul, promovenda bij de UU. Haar onderzoek gaat over compensatiesystemen voor beroepsziekten als alternatief voor het aansprakelijkheidsrecht en zij zal ons hierover op 23 juni van alles vertellen. Daarna zal Eric-Jan Bakker, senior rekenkundig expert bij de Bureaus, een presentatie verzorgen over de actuele stand van zaken rondom de rekenrente.

 

Na de lezingen is het hoog tijd voor een borrel om met elkaar bij te praten, maar ook om de leden van het NIS en de LSA te leren kennen.

 

Het programma is als volgt:

 

15:30 16:00 uur Ontvangst
16:00 17:00 uur Lezing Marlou Overheul
17:00 17:30 uur Pauze
17:30 18:30 uur Lezing Eric-Jan Bakker
18:30 20:30 uur Borrel

 

Inschrijven

 

Er is een beperkt aantal plekken (100) voor leden van de VJPP beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol en het zou ontzettend gaaf zijn als wij met onze verenging goed vertegenwoordigd zijn!

 

Als wij het maximale aantal van 100 bereiken dan hanteren wij een maximum van vijf leden per organisatie. Omdat wij verwachten dat het animo groot is en de plekken beperkt, zal er gewerkt worden met een wachtlijst. Bij de wachtlijst hanteren wij de volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Als zich meer dan vijf leden van één organisatie hebben aangemeld komen zij uiteraard – op volgorde van inschrijving – ook gewoon op de wachtlijst.

 

Aanmelding voor de bijeenkomst is alleen mogelijk wanneer je lid bent van VJPP. Nog geen lid? Klik hier om je aan te melden voor de VJPP. Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding bij de vereniging.

  Soort lidmaatschap:

  Persoonsgebonden lidmaatschapBedrijfslidmaatschap

  Ik meld mij aan voor :

  Bijeenkomst op 23 juni  Aanmelden is mogelijk tot en met 10 juni 2022, 18:00 uur. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht je op de wachtlijst worden geplaatst, krijg je ná 10 juni 2022 aanvullend bericht.

   

  Afmelden

  Heb jij je aangemeld voor de lezing? Afmelden wordt gewaardeerd, dan maak je iemand van de wachtlijst blij! Dat kan via info@vjpp.nl.